KINESIOTEIPPAUS-KURSSI

KURSSI SOPII KAIKILLE URHEILIJASTA ISTUMATYÖLÄISEEN. KURSSI ON ERINOMAINEN APUVÄLINE URHEILUVALMENTAJALLE TAI URHEILEVAN NUOREN VANHEMMALLE.


KURSSI TOIMII HYVÄNÄ PERUSPOHJANA HIEROJALLE, ENNEN KINESIOTEIPPAUKSEN SYVENTÄVIÄ OPINTOJA.


KURSSILLA OPIT TEKEMÄÄN 15 KINESIOTEIPPAUSTA, OSAA VOIT SOVELTAA MYÖS YLEISESTI KIPUALUEISIIN. 

Verkkokurssi sisältää kattavat ja laadukkaat ohjeet useaan eri kinesioteippaukseen, selkeät "step by step"-videot helpottavat itse teippausten harjoittelua.

Kurssilla opit tekemään useita ongelmakohtaisia kinesioteippauksia sekä kiputeippauksen joka toimii useimmilla kipualueilla.

Kinesioteippaus auttaa moniin lihasperäisiin jännitys- ja kiputiloihin. Näitä voi olla esimerkiksi urheilijan rasituskipu tai istumatyöläisen niskahartia-alueen jännityksen aiheuttama päänsärky. 

Kurssi soveltuu kenelle tahansa omasta kehonhuollosta kiinnostuneelle.


Kinesioteippauksella on mahdollista helpottaa pieniä kiputiloja helposti ja turvallisesti kotona. 

Ohjeemme ovat helposti omaksuttavia ja käteviä toteuttaa itselle tai esimerkiksi urheilevalle nuorelle. 


 Kinesioteippaus on helppo ja turvallinen apuväline pienten kiputilojen hoidossa. Kurssilla opit milloin kinesioteippausta on mahdollista hyödyntää ja milloin sen käyttöä olisi hyvä välttää. Ohjeemme antavat työkalut lihaksiston rentouttamiseen ja kivunlievitykseen.

Kurssilta löydät 15 ohjevideota onnistuneeseen teippaukseen ja paljon muuta.

Kurssi sopii myös esimerkiksi hierojalle peruspohjaksi kinesioteippaukseen ennen syventäviä opintoja.

Kurssin jälkeen osaat käsitellä kinesioteippiä oikein ja saat sillä itsellesi haluttuja tuloksia. Teippaus on helppo ja tehokas apuväline niin istumatyöläisen kuin aktiiviliikkujan arjessa. 

Kurssimateriaali on käytettävissäsi 3kk ostopäivästä,jotta ehdit kertaamaan opittua riittävästi ja pääset harjoittelemaan teippausta. 

Kinesioteippausta käytetään monipuolisesti kivunlievitykseen, kuntoutukseen, liikeratojen parantamiseen, vamman hoitoon sekä suorituskyvyn parantamiseen. 

Kurssilla opit kattavasti rentouttamaan lihaksia sekä lievittämään kipuja mm. rasituksen vuoksi kipeytyneillä ja tulehtuneilla alueilla. Tällaisia ovat esimerkiksi tennis- ja golfkyynärpää.

MODUULIT:


1.  TERVETULOA KURSSILLE

2.  MITEN KINESIOTEIPPAUS TOIMII

3.  OHJEET ENNEN TEIPPAUSTA

4.  OHJEVIDEOT

5.  YHTEENVETO

Kurssi soveltuu erinomaisesti esimerkiksi urheilijalle, urheiluvalmentajalle tai urheilijan vanhemmalle sekä esimerkiksi istumatyöläiselle, joka kärsii staattisen työn aiheuttamista ongelmista.