TOIMINNALLINEN KEHO

Verkkokussi, jonka avulla huolehdit kehosi liikkuvuudesta ja tuet kehon sekä mielen yleistä hyvinvointia ja palautumista.

Kurssilla sinua ohjaa liikunnanohjaaja Laura palonen (liikuntaneuvoja, PT, ryhmäliikunnanohjaaja, FasciaMethod® -ohjaaja ym.) 

Lisää kurssimme avulla kehon dynaamista liikkuvuutta ja tue kehosi palautumista missä ja milloin sinulle sopii omaan tahtiisi kehoasi kuunnellen. 


Toiminnallinen keho- verkkokurssi sisältää viisi erilaista liikesarjakokonaisuutta joiden avulla saat koko kehon osallistumaan harjoituksiin.

Harjoitusten tarkoitus on lisätä liikkuvuutta, sekä hallintaa eri kehonalueilla, mutta myös samalla toimia palauttavana sekä rentouttavana harjoitteena.

Harjoitukset sopivat monipuolisuutensa vuoksi sekä urheilijalle, että esimerkiksi toimistotyöläiselle.

Hengitys on suuressa roolissa harjoituksissa, se paitsi rytmittää harjoituksia, mutta ennenkaikkea tukee kehon rentoutumista sekä palautumista ja aktivointia. Tee siis harjoitukset omaan tahtiin, sisäänhengitys aktivoi ja uloshengitys rentouttaa kehoa harjoituksen yhteydessä. Oikeanlainen hengitys aktivoi kehon omia palautumismenetelmiä, syke sekä verenpaine tasaantuu ja mieli rauhoittuu.

Verkkokurssi on monipuolinen kehonhuoltokurssi, jossa mielikin palautuu ja rentoutuu.

VERKKOKURSSI   49,00€

Harjoitukset sopivat tehtäväksi kotona laajempana kokonaisuutena ajan kanssa tai esimerkiksi osina työtä tauottamaan (muista kuitenkin joustavuus vaatetuksessa).  Tarvitset harjoituksiin hieman tilaa, älylaitteen sekä joustavan vaatetuksen.

Harjoitukset sopivat sekä aloittelijalle, että kokeneemmalle kehonhuoltajalle.

Hyödynnämme kurssilla mm. FasciaMethod® -menetelmään pohjautuvia harjoituksia, jotka lisäävät fascialinjojen liikkuvuutta ja koko kehon toiminnallisuutta.

Huolla kehoa päivittäin helpoilla ohjeilla