Verkkokurssit

Meiltä löydät laadukkaat verkkokurssit omatoimiseen kehonhuoltoon ja hyvinvoinnin tueksi. Kurssit on suunnattu kaikille kehonhuollosta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille, et siis tarvitse mitään ennakkotietoa hyötyäksesi kurssista. Kerromme kaiken tarvittavan ja mikäli joki asia jäi mietityttämään, voit aina olla yhteydessä meihin. 

34,90 e

Kurssi sisältää kattavan paketin sekä teoriaa että käytäntöä.

Monipuolisten ohjevideoiden avulla opit hieromaan erilaisia tekniikoita soveltaen rasittamatta omaa kehoasi.

Teoriaosuudessa käymme läpi mm. eri tilanteita, joissa kotihieronta on suositeltavaa ja milloin on syytä kääntyä ammattilaisen puoleen. Opit myös ymmärtämään mihin ja miten hieronta vaikuttaa kehoon ja mieleen.

19,90 e

Verkkokurssi sisältää kattavat ja laadukkaat ohjeet useaan eri kinesioteippaukseen, selkeät "step by step"-videot helpottavat itse teippausten harjoittelua.

Kurssilla opit tekemään useita ongelmakohtaisia kinesioteippauksia sekä kiputeippauksen joka toimii useimmilla kipualueilla.

Kinesioteippaus auttaa moniin lihasperäisiin jännitys- ja kiputiloihin. Näitä voi olla esimerkiksi urheilijan rasituskipu tai istumatyöläisen niskahartia-alueen jännityksen aiheuttama päänsärky. 

29,90 e

Verkkokurssiltamme saat kattavaasti tietoa purentaongelman oireista, siihen altistavista tekijöistä ja ohjeet omatoimiseen hoitoon sekä ennaltaehkäisyyn.

Ohjeemme sopivat myös esimerkiksi hierojan tekemän purentalihaskäsittelyn hoidon tueksi.

Kurssilla kerromme myös milloin apua kannattaa hakea ammattilaiselta, kuten hammaslääkäriltä tai hierojalta.


Meiltä on tulossa jatkuvasti lisää erilaisia hyvinvointia tukevia kursseja. Seuraavana tulossa mm. sokerikoukku haltuun-kurssi.